Bagekursus med Theresa Vangsøe
Kalender feb. 2021
D. 14 februar - Glutenfrit grund bagekursus
Vil du lære at bage de lækreste pizzasnegle, snaskede kanelsnegle og en masse andet?
Søndag d. 14 februar kl. 10-16 holder jeg online glutenfrit bagekursus
Vi gennemgår en række gode bageregler og teknikker, som giver dig det bedste naturligt glutenfrie bagværk.
Vi skal bage :
- Surdejs“rug”brød
- Pizzasnegle
- Grovboller
- Citronmåne
- Kanelsnegle (verdens bedste)
Du får:
- E-bog med alle de opskrifter vi bager til kurset
- Mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp undervejs
- Afprøvet forskellige glutenfrie opskrifter, som er gennemtestet og prøvesmagt
- Lært gode bageteknikker som kan hjælpe dig videre i din glutenfrie bagning.
Bestilling sker over PB på facebook eller via mail. Kurset foregår online.
Pris 199kr
Vi holder små pauser undervejs og en længere pause. Kurset foregår på teams, hvor I efter tilmelding vil modtage en mail med e-bogen, ingrediensliste samt link til selve kurset.
D. 28 februar glutenfrit wienerbrødskursus
Vil du lære at bage sprøde croissanter, wienerbrødsstang med remonce, københavnerbirkes og en række andre ting?
Vi skal bage:
- Croissanter
- Kringle med marcipan- og æblefyld
- Snaskede og sprøde kanelsnegle
- Wienerbrødsstang med marcipanfyld og chokoladeglasur
- Københavnerbirkes
Du får:
- Glutenfri wienerbrøds E-bog
- Teknikker til at udrulle wienerbrød
- Bageregler til wienerbrød
- Råd og grundig vejledning igennnem processen
- Afprøvet en række forskellige opskrifter
- Mulighed for hjælp undervejs
Kurset afholdes søndag d. 28 februar kl. 10-16 ca.
Vi holder pauser undervejs
Pris : 299kr
Bestilling sker via PB eller over mail
Betaling over mobilpay eller bankoverførsel
BEGRÆNSET ANTAL PLADSER
Kurset foregår online. I vil modtage ingrediensliste, e-bog samt link til selve kurset efter bestilling, så I har mulighed for at købe ind til kurset
Hvad siger andre?
“Super fedt, at bage en HEL dag!! Du havde en god energi til at drive processen frem og en virkelig stor tålmodighed til at få alle med og forklare:)”
“Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg deltager på et af dine online bagekurser”
“Tak for et super kursus. Rigtig gode og spændende opskrifter.. Vi fik en masse god viden ud af det”
