Bagekursus med Theresa Vangsøe 

Kalender feb. 2021

D. 14 februar - Glutenfrit grund bagekursus

Vil du lære at bage de lækreste pizzasnegle, snaskede kanelsnegle og en masse andet? 

Søndag d. 14 februar kl. 10-16 holder jeg online glutenfrit bagekursus 

Vi gennemgår en række gode bageregler og teknikker, som giver dig det bedste naturligt glutenfrie bagværk.

Vi skal bage : 


- Surdejs“rug”brød 
- Pizzasnegle
- Grovboller 
- Citronmåne 
- Kanelsnegle (verdens bedste) 

Du får: 


- E-bog med alle de opskrifter vi bager til kurset 


- Mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp undervejs 


- Afprøvet forskellige glutenfrie opskrifter, som er gennemtestet og prøvesmagt 


- Lært gode bageteknikker som kan hjælpe dig videre i din glutenfrie bagning. 

Bestilling sker over PB på facebook eller via mail. Kurset foregår online. 


Pris 199kr  

Vi holder små pauser undervejs og en længere pause. Kurset foregår på teams, hvor I efter tilmelding vil modtage en mail med e-bogen, ingrediensliste samt link til selve kurset. 

D. 28 februar glutenfrit wienerbrødskursus

Vil du lære at bage sprøde croissanter, wienerbrødsstang med remonce, københavnerbirkes og en række andre ting?

Vi skal bage:

- Croissanter

- Kringle med marcipan- og æblefyld

- Snaskede og sprøde kanelsnegle

- Wienerbrødsstang med marcipanfyld og chokoladeglasur

- Københavnerbirkes

 

Du får:

- Glutenfri wienerbrøds E-bog

- Teknikker til at udrulle wienerbrød

- Bageregler til wienerbrød

- Råd og grundig vejledning igennnem processen

- Afprøvet en række forskellige opskrifter

- Mulighed for hjælp undervejs

Kurset afholdes søndag d. 28 februar kl. 10-16 ca.

Vi holder pauser undervejs

Pris : 299kr

Bestilling sker via PB eller over mail

Betaling over mobilpay eller bankoverførsel

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

Kurset foregår online. I vil modtage ingrediensliste, e-bog samt link til selve kurset efter bestilling, så I har mulighed for at købe ind til kurset

Hvad siger andre? 

“Super fedt, at bage en HEL dag!! Du havde en god energi til at drive processen frem og en virkelig stor tålmodighed til at få alle med og forklare:)” 

“Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg deltager på et af dine online bagekurser”

“Tak for et super kursus. Rigtig gode og spændende opskrifter.. Vi fik en masse god viden ud af det”