Velkommen til min blog!

La Mia Cucina = Mit køkken på Italiensk

 

Jeg hedder Theresa Vangsøe, er fra 1998 og det er mig der står bag La Mia Cucina. 

 

Jeg startede min første madblog i 2015 og indtil udgivelsen af min første kogebog, har jeg brugt meget af min tid og energi på at udvikle og dele opskrifter. 

Økologi og bæerdygtighed ligger mit hjerte meget nært og jeg forsøger så vidt som muligt at købe lokale råvarer og leve efter årstiderne. Jeg drømmer om køkkenhave og masser af plads.

 

Jeg fandt som 13 årig ud af, at jeg ikke kunne tåle gluten og kort derefter satte jeg mig det mål - at jeg ville skrive en kogebog. På glutenfrit bagværk, som var lækkert, luftigt og smagte som almindeligt bagværk. En anden forudsætning for mine opskrifter var, at det skulle være enkelt og ligetil. I marts 2018 blev min første kogebog Ægte Glutenfri udgivet og i september 2019, udkom Glutenfri Jul som er min anden kogebog. Marts 2021 udkom Ægte Glutenfri Aftensmad.

 

Jeg arbejder lige nu på min fjerde kogebog Glutenfri Surdej, som udkommer i det nye år. 

Jeg bor i Silkeborg med min kæreste, mine to heste og to kaniner. På siden her deler jeg opskrifter på naturligt glutenfrit bagværk, tips og trick, lidt beretninger om mig og mit liv og bagekurser.

Du kan få fat på mig her: theresas.bitsch@gmail.com 

Kærlige hilsner

Theresa Vangsøe

mig(sidste).jpg