Glutenfri bagekurser med Theresa Vangsøe

dej 7.jpg
focacia.jpg

Jeg afholder løbende glutenfri bagekurser - både online og fysisk. Ved alle online kurser, modtager du ved tilmelding en mail med ingrediensliste samt en e-bog, med alle opskrifter vi skal bage på kurset.

Jeg holder kurser således, at hver deltager får lov at bage alle opskrifter fra e-bogen. På den måde er min oplevelse at man får mest muligt ud af kurserne - hvis man får mulighed for at arbejde med alle de forskellige deje og afprøve teknikker. Af denne grund arbejde vi ofte med halve portioner, så man ikke ender med at have al for meget brød og kager. 

 

Kurserne foregår i et roligt tempo, med mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp undervejs. Jeg gør meget ud af at alle skal have den bedst mulige oplevelse og et godt udbytte fra dagen, så man går herfra med følelsen af at have lært en masse. 

 

Jeg gennemgår altid grundteknikkerne, gode bageråd og huskeregler - i det omfang der passer til det givne kursus. 

 

 

 

 

dej 3.jpg

Du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få besked med datoer til ny kurser:

Hvad siger andre?

 

“Super fedt, at bage en HEL dag!! Du havde en god energi til at drive processen frem og en virkelig stor tålmodighed til at få alle med og forklare:)”

 

“Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg deltager på et af dine online bagekurser”

 

“Tak for et super kursus. Rigtig gode og spændende opskrifter.. Vi fik en masse god viden ud af det”