• Facebook - sorte cirkel
  • Black Instagram Icon

Hvem er jeg? 

Jeg hedder Theresa Vangsøe, er fra 1998 og det er mig der står bag La Mia Cucina.

 

Jeg startede min første madblog i 2015 og indtil udgivelsen af min første kogebog, har jeg brugt meget af min tid og energi på at dele opskrifter. Nu er jeg så klar igen! Denne gang både med mad, men også alt muligt andet!

 

Jeg fandt som 13 årig ud af, at jeg ikke kunne tåle gluten og kort derefter satte jeg mig det mål - at jeg ville skrive en kogebog. På glutenfrit bagværk, som var lækkert, luftigt, smagte som alm. bagværk og ikke var svært at lave. I marts 2018 blev min første kogebog Ægte Glutenfri udgivet og i september 2019, udkom Glutenfri Jul som er min anden kogebog. 

Udover bagning, madlavning og kogebogsskrivning, har jeg også to heste, som jeg bruger meget af min tid på. Jeg købte min første hest i 2017 og i efteråret 2018 købte jeg min anden hest, en mustang, på en auktion i Texas.

Her på La Mia Cucina, vil jeg dele ud af gode opskrifter på glutenfrit bagværk, lækre retter, skrive om hvordan du får dit bagværk til at fungere, jeg vil skrive om gode bøger jeg læser, håndlavede smykker, rideture på stranden og alt muligt andet. 

Har du spørgsmål eller ønsker at købe en signeret udgave af en af mine bøger, så skriv gerne en mail nedenfor.

Kærlige hilsner Theresa

Kontakt mig