10 ting jeg vil lave i efterårsferien

Det er onsdag morgen og jeg sidder i sengen med min computer og skriver. Jeg sov helt til kl. 11, det tror jeg faktisk aldrig er sket før. Jeg er et udpræget A-menneske og føler liiidt jeg har misset en stor del af min dag allerede. Men jeg forsøger at fortælle mig selv, at jeg nok har haft brug for at sove.


Jeg er i Silkebog og i dag er nok første dag i denne ferie, hvor jeg umidlbart ikke har nogle planer. Vi skal spise morgenmad, gå tur, se film, snakke, slappe af og når jeg har skrevet det her indlæg, vil jeg lægge min computer væk og holde ferie.


Smukkeste roser


I går aftes fik jeg et ret voldsomt angstanfald. Udover min normale reaktion (følelsen af ikke at kunne trække vejret) fik jeg helt vildt ondt, som om jeg havde menstruationssmerter. Jeg var helt vild ked af det, sur og træt. Og jeg tror lige det var det der skete. Min krop var træt.


Jeg er ikke altid ret god til at passe på dem og huske at slappe af og holde pauser. Heldigvis kan man så sige, så når jeg aldrig så langt med at presse mig selv, for min krop siger altid fra. Og det er godt, det ved jeg, men det er rigtig hårdt og dumt i siturationen. Jeg begyndte også at tænke på alt det psykiske vold og så var det som om det hele lige væltede og jeg bare græd og forsøgte at fortælle hvad der var sket.


Nu har jeg sovet og jeg har det bedre. Jeg ser frem til i dag, til ikke at skulle noget ud over at tage det roligt. Og så kommer der Nybyggerne i aften, og det vil jeg se!Karamelfylde muffins


Efterårsvejr

Planen her lavede jeg for nogle dage siden, og jeg har allerede været igang med lidt.

  • Få skrevet en masse på min årsopgave

  • Være i Silkeborg med M

  • Gået i gang med at læse en ny bog. Måske jeg vil tage på biblioteket og låne “ræk mig stjernerne” af jojo Moyes 

  • Lave en masse jordarbejde med hestene

  • Tage ned til stranden og samle hulsten

  • Bage cupcakes. Det kan jeg slet ikke huske hvornår jeg sidst gjorde og jeg har vildt meget lyst til at sætte tænderne i sådan en

  • Bage grydebrød

  • Gå en tur i skoven 

  • Være på job

  • Se Netflix (jeg ser Jane The Virgin lige nu, hold nu op en vild serie😱 De må da snart være i bund med crazyting der kan ske) og spise de cupcakes jeg har bagt 


I morgen skal jeg på job, ligesom jeg skal fredag. Det er fedt med lidt ekstra timer her i ferien. Nåh men nu vil jeg smutte ud og lave morgenmad. Jeg har appelsinjuice, brød, æg og kaffe. Det kan vidst ikke gå helt galt tænker jeg.


Glædelig onsdag!Hulsten!


The og årsopgave


Efterårssol i baghaven