2021 indtil videre. Bagekurser, hjemmeskole og tanker om fremtiden

Januar er fløjet afsted og jeg forstår ikke helt hvordan er det sket. Det er jo så bare lige indtil jeg begynder at kigge min kalender igennem, og så forstår jeg det egentlig meget bedre. For jeg har faktisk virkelig lavet mange ting. Gode ting. Det har været et godt år indtil videre og jeg har stadig gode forhåbninger til det her år. Jeg går fortsat i virtuelskole og har jo faktisk ikke været i skole siden sidste år. Og jeg er fan! Det er blevet hverdag og jeg har fået en rigtig godt rytme og rutine. Jeg når meget mere på mine hverdage end jeg gjorde i skolen, for nu kan jeg skrive indlæg i pauserne, bage eller planlægge kurser. Det er helt vildt dejligt ikke at skulle afsted og ud af døren tidligt om morgenen, ikke behøve tænke på madpakke eller planlægge mine dage ned til mindste detalje. Jeg kan tage den meget mere med ro og tage dagene lidt som de kommer.De fleste morgener kører jeg i stalden ved 7-tiden og når i stalden før nogen andre, hvor jeg fodre hestene, snakker lidt med dem, trækker dem ud på fold og muger ud. Det er helt vildt dejligt at komme afsted mens det stadig er mørkt, og træde ind i stalden til hestene der ligger og sover og kommer med små lyde når de opdager at der er mad i syne. Jeg nyder at have den tid med dem om morgenen, selvom det kun er en time, så er det så dejligt at starte dagen på den måde.


Dagene bliver udover skole brugt på at ride og ordne hestene om eftermiddagen, planlægge bagekurser, skrive indlæg, lave årsopgave, afleveringer, bage og afprøve opskrifter og så rejser jeg en hel del frem og tilbage mellem Aarhus og Silkeborg. I Silkeborg bruger jeg meget tid på at slappe af. På at hygge, lave og spise lækker mad, se netflix og snakke om drømme, fremtiden og alt mellem himmel og jord. Det er det perfekte break i min ellers meget travle hverdag. Jeg glæder mig til DET bliver hverdag. Ikke netflix, selvom det kunne være fedt, men ikke at skulle frem og tilbage hele tiden.


Jeg er glad for tiden. Sådan rigtig glad. Jeg er et godt sted og der venter gode ting. Alt det trælse der er sket, det føles meget langt væk. Det er SÅ dejligt!

Jeg har holdt mit første online bagekursus og hele 36 af jer var med! Det var en rigtig god oplevelse og helt vildt sjovt og spændende. Jeg nød det virkelig og jeg ved at det helt sikkert noget jeg skal til at gøre en del mere i. Jeg holder pasta-kursus på søndag d. 31 januar og weekenden efter holder jeg fastelavnsbollekursus. Det er stadig meget nyt for mig, så jeg prøver mig frem med en hel masse forskellige kurser, for at se hvad der er mest interesse for.


Jeg tænker meget på hvad der skal ske til august. Når jeg er færdig med skole og når der er en masse ting der skal til at ændre sig. Jeg prøver at nyde den tid der er nu, men jeg glæder mig så helt utrolig meget, til alt det spændende der kommer til at ske. Til det jeg skal igang med og alle de ting jeg kan komme til at lægge endnu mere energi i, end jeg kan på nuværende tidspunkt. Jeg er ved at være klar. Klar til at komme videre til en ny fase, til at begynde på noget nyt og spændende og gå videre med nogle af de ting jeg allerede er igang med.


Kl. er 10.50 lige nu, det er tirsdag og jeg har pause indtil min næste time begynder her kl. 11. Jeg skal sidde med min historieaflevering i eftermiddag og så tager jeg afsted mod Silkeborg på et eller andet tidspunkt. Det bliver dejligt. Og så må jeg også hellere komme lidt ud - for vejret er godt nok fint i dag! Og jeg tænker på snart at købe noget kage på vej til Silkeborg, det syntes jeg lyder som en helt utrolig god idé!


Glædelig tirsdag! Jeg vil hoppe tilbage i skole og blive lidt klog.