Dejlige dage

Selvom tiden nu er anderledes, så er jeg fyldt med håb, gode ideer og planer. Det med at være hjemme, arbejde hjemmefra, det har altid fungeret virkelig godt for mig. Selvfølgelig er det anderledes og jeg savner at være i skole, men når det er sagt, så er det også en rigitig fin mulighed. Det er en mulighed for at få nået nogle af de ting jeg gerne har villet bruge tid på. Solen skinner og vejret er smukt. Jeg er klar!


Smukke blomster og bare ben. Sommeren kan bare komme an!


Jeg har startet de sidste mange morgner i stalden, hvor vi har stået i solen og striglet to af hestene, sadlet op og har læsset og kørt mod skoven. Fuglene har sunget, glade mennesker og deres hunde har høfligt hilst på os og selvom tiden lige nu er presset for mange, den er ukendt og utryk, så har der været en helt speciel stemning i skoven af accept og ro. Vi har redet lange ture, været ved stranden og duftet til saltvandet. Vi har snakket, grint og jeg har følt mig i balance og ro. Jeg har kunnet slappe mere af, end jeg har kunnet i lang tid.


Jeg har følt mig ægte. Ægte glad.

Den sidste tid har jeg brugt meget energi på Buddy, som er min første hest og ham jeg har haft siden jeg var 19 år. Buddy og jeg har været igennem rigtig meget sammen og vi kender hinanden ud og ind.


Men jeg har haft travlt med at overleve i en meget usund relation, som jeg har ikke haft det godt i, i lang tid nu, og det er i den grad gået ud over mine heste. Men særligt Buddy. Som gik fra rideture på stranden med mig, tid hvor vi bare stod og jeg striglede eller vaskede ham, vi lavede jordarbejde, trænede på banen, jeg sad i et hjørne af hans boks og snakkede med ham og jeg ved ikke hvad. Alt dette stoppede og jeg mistede min gest.


Hestene blev til noget der for mig blot skulle overståes og jeg håbede i stilhed på regn, så jeg ikke kunne ride.

Jeg var bange og jeg forstod ikke hvad der foregik. I et andet indlæg vil jeg fortælle mere om hvad der skete, men vigtigst er, at jeg nu har fundet min glæde igen og den er stærkere end nogensinde.


Siden jeg sidst har skrevet, har vi mistet Elvira her, som en morgen lå død.Jeg har selvfølgelig virtuel undervisning alle hverdage i disse dage, og jeg nyder det virkelig. Det betyder at jeg igen er tilbage til at "arbejde" hjemme og at jeg dermed har tid til at planlægge mine dage anderledes, end når jeg er i skole 8-15 og job, heste og afleveringer skal planlægges derudover.

Jeg får lov at trække vejret, ride når solen skinner, gå ture ved stranden tidlig morgen og jeg kan bage boller midt i en aflevering eller gøre hvad jeg finder vigtigt.


Normalt laver jeg dagens aflevering som det første på dagen, så jeg kan fokusere på at "holde fri" (som kan betyde alt fra blogarbejde, kogebogsplanlægning og madlavning til rideture)

når jeg er færdig og så jeg er sikker på, at jeg når at blive færdig.


Jeg har lært for længe siden, af erfarring, at det er langt best bare at få ordnet det der SKAL ordnes, i stedet for at udskyde det. Skinner solen og kalder skoven og stranden, så læsser vi hestene og rider i skoven, hvor jeg så først starter med skoletingene senere. Men det er ligeså fint. Bare jeg gør hvad jeg gør, og ikke rider og tænker på lektier og matematikregnestykker.I morges ved strandenI dag har min dag set sådan ud indtil videre:Kl. 9-10 : Jeg har ordnet nogle mails, planlagt indlæg og har lavet og spist morgenmad med min lillesøster Anna.


Kl. 10.00-10.45 : Anna og jeg gik en tur ned til stranden og gik langs vandkanten. Det var koldt, men meget smukt.


Kl.11.00-11.30 : Jeg så en online biologitime med hestens anatomi, undervist af en dyrlæge. Rigtig spændende og jeg glæder mig allerede til næste gang. Sikke en dejlig hest de havde med, den stod bare mussestille!


Kl. 11.30-13 : Jeg lavede og spiste frokost, snakkede med min mor og slappede af.


Kl. 13-14.30 : Her var jeg i stalden hvor jeg fik muget ud og lavet aften foder, mens smeden var der og skoede hestene.


Kl. 14.30-16 : Jeg har spist lidt igen og siddet med min computer, og har skrevet på dette indlæg, samt lavet alt muligt som virkeligt ikke var produktivt på nogen måde.


Kl. 16-19 : Dagens aflevering.


Kl. 19-20: I stalden igen for at lukke heste ind og fodre.