Det vildeste år nogesinde - mit 2020

Det er rigtig lang tid siden jeg sidst har skrevet her på bloggen og det skyldes en masse forskellige ting, som jeg stadig ikke er klar til at dele, men det kommer. December har uden tvivl været den mest vilde måned i 2020. Og det siger ikke så lidt. Jeg er i den grad klar til at komme ind i et nyt år og jeg glæder mig helt vildt meget til at kalenderen siger januar 2021. Det tænker jeg ikke jeg er den eneste der glæder sig til.Lige nu sidder jeg i sofaen hos Mike, spiser karameller, drikker asti og skriver. Vi var nede i netto og handle her i eftermiddags og købte ind til spaghetti bolognese. Fra den nye kogebog som udkommer til februar. Ihh jeg glæder mig! Retten var lynhurtig at bikse sammen og står nu og simre på komfuret. Det dufter ud i hele lejligheden, og står bare og bliver bedre og bedre. Mike er ved at pakke ud efter en uge i sommerhus og gør lidt rent, og det er bare så rart og hyggeligt at slappe af og tage den stille og roligt. Og jeg nyder virkelig at skrive igen.


Det er lidt skørt for når jeg er hjemme ved min mor, er jeg altid i gang med en milliard ting som gør at jeg farer rundt og slet ikke får tid til at sidde stille et øjeblik. Og selvom det også er rart og selvom jeg når en masse med hestene, så betyder det også at jeg ikke får skrevet ret meget. For jeg kan ikke det hele. I hvert fald ikke på en gang. Når jeg så lander i Silkeborg er det i et helt andet tempo alt foregår. Jeg får skrevet. Lavet mad. Slappet af. Set netflix. Jeg tænker meget bedre her, tænker på hvad jeg skal finde på i det nye år, hvad jeg gerne vil i fremtiden og hvad jeg drømmer om. Det er så dejligt og gør mig så glad. Jeg har ro og bliver ikke forstyret af noget som helst.


Jeg plejer altid at glæde mig helt vildt meget til jul. Men ikke i år. Ikke på samme måde i hvert fald. Jeg tænker der er mange der har haft det sådan. Jeg var på arbejde den 23 december og det plejer altid at være helt vildt hyggeligt og gøre mig i mega julestemning. Alle kunder plejer at være i godt humør, ønske glædelig jul og der plejer at være at være rigeligt at se til. Men det var ikke sådan i år. Her var meget stille. Vi luftede ud hele tiden og der var kold. Vi gik med mundbind og der var ikke ret mange kunder. Jeg gik egenlig bare og glædede mig til at få fri. Så det er på en måde rart at det er "overstået" nu. Jeg har virkelig brug for at det bliver 2021.


Jeg har brug for at starte på et nyt år. Jeg har brug for at få skrevet en liste over alle de ting, jeg vil tage med mig ind i det nye år. Og hvilke ting jeg ikke har lyst til at tage med mig.

Jeg har brug for at rydde op i mine ting, at give alt det væk som jeg ikke længere har brug for. Nytår er en af de bedste tidspunker på året og jeg har mere end nogensinde brug for det i år. For selv udover cornoa har dette år uden tvivl været det vildeste for mig nogensinde. Både godt og skidt. Men mest godt.Det har været året hvor jeg:


- Startede året ud med at blive fri fra to års psykisk vold


- Blev sendt hjem fra skole pga. Corona i 2,5 måned og dermed fik en masse tid til at bearbejde hvad jeg havde været igennem og bruge en masse tid med mine heste


- For alvor begyndte at blogge og finde min stemme


- Fik taget en million billeder af hestene i løbet af sommeren til årsopgave


- Fik skrevet og lavet næsten hele min årsopgave


- Skrev en ny kogebog i min sommerferie


- Færdiggjorde endnu et år af min HF


- Følte mig klar til at blive færdig med skolen og begynde på noget nyt


- Mødte Mike


- Noget kæmpe stort som jeg fik og fik taget fra mig igen efter kort tid, som jeg vil fortælle mere om senere


- Blev stærkere en nogensinde


- Fandt ud af hvor mange mennekser jeg har omkring mig som står ved min side


Nu vil jeg kigge lidt på min årsopgave og måske se lidt netflix. Det kunne være meget godt tror jeg. Glædelig søndag!