Efterårstanker

Det er virkelig blevet koldt udenfor. Det er som om vinden har vendt, og det nu er sådan rigtig efterår. Jeg har elsket de kolde, smukke dage med sol og dejligt vejr. Men nu er det "rigtig" efterårsvejr. Regn og blæst. Men det er også okay.For tiden går det godt. Jeg har det godt. Er glad. Jeg har lavet en aftale med M. Jeg rider hestene (begge) mandag + tirsdag og torsdag + fredag. Og han træner de samme dage. Det er lidt åndsvagt, men jeg har fået vildt meget motivation, af at have den aftale. Jeg red begge heste i mandags, og i tirsdags tog jeg Anna med i stalden, hvor hun så red Prince, mens jeg red Buddy. Det har været mega dejligt og særligt Buddy, har gået sådan helt vildt godt. Det er så dejligt. Det giver mig energi og glæde, at vide at jeg skal i stalden efter skole, og vide at mine to heste venter.


Det er torsdag og det er undervisningsdag. Inden pigerne kommer, vil jeg vaske det sidste ned i de nye bokse i den nye stald, for nu skal hestene altså snart på boks. Det er koldt og blæsende om natten og jeg tror de er klar til at komme ind.


Jeg har en tid med min psykolog i næste uge. I efterårsferien havde jeg to angstanfald, og det er meget mere end det har været i lang tid. Det har været hårdt, og jeg har været så sur og ked af det over det. Jeg har altid, når jeg har det sådan, svært ved at se det større billede. Jeg har svært ved at huske på, at det går over. At det ikke varer for evigt. At hver gang jeg har et angstanfald, så er det der, og dermed kommer det aldrig igen. Ét mindre til fremtiden. Jeg har svært ved, ikke at blive sur på mig selv. Sur på hende. Over hvad hun har gjort. Gjort ved mig. Og hvad hun har forsaget.


Jeg er sur på mig selv over alle de ting jeg fandt mig i, at hun gjorde. Så jeg glæder mig til at komme til psykolog. Og så er jeg så utrolig glad for alle de søde mennekser, jeg har omkring mig, som støtter mig og er der for mig, og altid står klar til at gribe mig, når jeg falder.Nåh nu til noget lidt mere positivt. Jeg skal til min morfars 80 års fødselsdag i weekenden og jeg glæder mig til at se mine bedsteforældre og resten af familien. Inden vi skal afsted, tager jeg i stalden og rider, så jeg håber på godt vejr. Om aftenen tager jeg afsted mod Silkeborg. Søndag skal jeg ses med Katrine. Det bliver en god weekend. Jeg glæder mig.


Jeg vil få styr på alle billederne på min computer, inden jeg tager afsted. Da jeg købte den computer jeg har nu, tog jeg ikke så mange billeder. Derfor købte jeg ikke en ret stor computer. Den pris betaler jeg så for, nu. Jeg har ikke nok plads til at hente den nye opdatering. Så jeg skal sortere og flytte billeder. Så jeg kan få hentet opdateringen, så min redigeringsprogram igen kommer op at køre. Det er derfor, der ikke er kommet opskrifter i de seneste dage - jeg kan ikke redigere billederne, jeg har taget.


Så når der er styr på det, skal jeg skrive indlæg. Glutenfri boller, belgiske vafler, saltede karamel-cupcakes og en masse andet. Det eneste lidt øv ved at skrive opskriftsindlæg så sent efter tingene er blevet bagt, er at de derfor ofte også allerede er spist og væk... Ligesom kagerne på billedet nedenfor. Hehe.


Glædelig torsdag!