Første november og mange tanker om alt muligt...

Det er søndag morgen, og jeg sidder i sengen med dynen trukket godt op over mig og skriver. Og drømmer at der kommer et krus the flyvende. Jeg har kun lige været oppe for at hente min computer, og så hoppede jeg ned under dynen igen. Det er dejligt. Og lidt mærkeligt ikke at skulle op og afsted. Jeg tænker over rigtig mange ting for tiden.Jeg er begyndt til psykolog igen og det er hårdt. Første gang i mange måneder, var i tirsdags. Det er hårdt at opdage at der er ting som man ikke er "ovre", som man havde troet man var. Det er hårdt at blive ked af det på ny, og få en milliard nye tanker i hovedet. Men jeg kan også mærke, at det er vigtigt. Det er vigtigt jeg gør det nu, og at jeg lader mig selv være ked af det og kommer igennem alt der er sket. For jeg skal videre.

Det er svært med nye relationer. Jeg kan mærke hvor bange jeg er for at ødelægge noget, fordi jeg har den erfaring jeg har. Og det nægter jeg at lade ske. Jeg er så mega taknemmelig for at jeg trods alt kan, og har mulighed for, at få hjælp. Selvom jeg ville ønske, jeg bare kunne trykke på en knap og få det hele til at forsvinde.


I går var jeg tidligt i stalden for at lukke hestene ud. For de er kommet på boks! Det lyder nok lidt skørt, men det er faktisk en meget stor ting. Hehe. Det betyder at vinteren for alvor er på vej. Det betyder lange aftner i stalden med mudrede heste og fyldte trillebører. Men det betyder også varm kakao og strigling på staldgangen. Så det er slet ikke helt skidt. Jeg fik redet Buddy i går, som havde voldsomt meget energi. Det er også ved at være et par dage siden jeg red ham sidst, så det giver egentlig meget god mening. Og så kom han jo også lige fra sin boks. Efter jeg havde redet, lukkede jeg begge hestene på fold. Og mugede ud. Jeg er stadig der, som man er når man lige få heste på boks, at det er en fornøjelse at muge ud. Men jeg ved også at det går over, så jeg prøver på at nyde det så meget jeg kan.Efter udmugning, klargøring af foder til hestene og et tiltrængt bad, tog jeg toget mod Silkeborg. M hentede mig ved stationen og vi brugte resten af eftermiddagen på at snakke, se Netflix og spise lækker mad vi hentede på Bones. Jeg kunne mærke et angstanfald var på vej på et tidspunkt, men vi snakkede og det passerede. Vi talte til langt ud på natten om serier vi så som børn, sjove historier, fremtidsdrømme, bekymringer, planer og alt muligt andet. Jeg tænker en del over hvad jeg skal gøre, når jeg til sommer er færdig på skolen. Jeg har lyst til alt muligt forskelligt, men det skal jo også være noget med en nogenlunde stabil indtægt. Tanker om at læse videre er der også, men i så fald hvad? Jeg har to heste jeg skal kunne sørge for og det kommer ikke til at ændre sig, så der skal findes en løsning som kan håndtere det.


Lige nu er mine tanker noget lign. dette:


- Skrive flere bøger. Kogebøger hvor jeg rejser. En roman. En bog om psykisk vold måske?


- Arbejde sammen med andre om projekter. Kogebøger måske. Eller blog. Foredrag? Det kunne være alt muligt.


- Arbejde på et forlag. Med andre kreative mennesker. Det kunne være så fedt og spændende.


- I fremtiden måske åbne en lille restaurant. Eller bageri.


- Undervise noget mere. Og ikke kun på mine egne heste.Men for nu går jeg i skole. Jeg har to heste. Arbejder. Har min blog. Er igang med de sidste ting til den trejde kogebog. Skriver en årsopgave. Og tusind andre ting.


Så egentlig ville det være klogest at tage den lidt med ro, med fremtidsplaner. Det prøver jeg i hvert fald at gøre. Jeg forsøger at glæde mig til alt det der kommer, at snakke om det og drømme. Men så også lade den ligge der. For lige nu har jeg gang i så mange fantastiske ting, som jeg ikke har lyst til at forhaste eller glemme at nyde. Jeg prøver så godt jeg kan at tage mig tid til at lave ingenting. Til at lave ting som ikke tæller, hvis man kan sige det. Til bare at se Netflix. Bage kage. Gå i nattøj hele dagen.


Jeg fandt en quote den anden dag og jeg tror ikke jeg havde indset hvor sandt det som stod, egentlig var. Jeg blev helt utroligt lettet.Så i dag vil jeg tage den med ro. Jeg vil drikke the. Gå en tur uden formål. Lave min filosofiaflevering til i morgen. Jeg vil sidde i sofaen med tæppe på og se film og spise slik.


Måske lave lidt på min årsopgave hvis jeg har lyst. Jeg er stadig der, med den, at jeg syntes det er mega fedt at arbejde på den og jeg har bare lyst til at skrive hele tiden.


Det er første november, og solen skinner ind gennem vinduet lige nu. Hvad skal I lave i dag? Er det stadig for tidligt at høre julemusik?