Fremtiden med masser af drømme

Det er sommer og jeg drømmer. Jeg drømmer, som jeg ikke har gjort i lang tid. Jeg forestiller mig det hele. Og jeg nyder det. Det er ikke fordi hvor jeg er lige nu, ikke er dejligt og som det skal være. Men derfor er drømme og planer gode alligevel.Ihh jeg er mega inspireret lige nu, og jeg har bare lyst til at gøre alt muligt. Jeg har lyst til at være ung. At tage ud i verden. Rejse rundt og se alt. Jeg har lyst til at tage smukke billeder og spise store is.


Jeg har lyst til at bade, køre vejene tynde mens vi hører høj musik og synger med.


Jeg har lyst til at dufte af saltvand og have solbrun hud. Jeg har lyst til ikke at bekymre mig om noget som helst.

Jeg har lyst til at lave mad i køkkener jeg ikke kender. Jeg har lyst til at grine. At savne duften af heste. Jeg har lyst til at gøre ting som ikke "tæller" som ikke gør mig bedre til matematik eller til at bage. Men som gør mig glad. Som får mig til at glemme alt andet.
Jeg har lyst til at planlægge en rejse. At tegne en rute på et rigtigt kort. Og så bare at køre afsted. Se hvad der sker. Hvor vi havner. Jeg har lyst til at lave lange playlister. Pakke mit kamera og en masse memoricards.


Jeg vil løbe langs strandkanten. Hoppe i vandet og mærke det på min krop. Lede efter hulsten og muslingeskaller. Kigge på store bølger. Kigge ud i havet og mærke uendeligheden og havet kræfter.Måske vi også kan sejle?


Jeg vil det hele. Jeg har lyst til det hele. Hold nu op hvor det er lang tid siden, jeg har haft det sådan her! Jeg nyder det og jeg vil aldrig slippe følelsen af, at jeg kan hvad jeg sætter mig for.


For jeg kan lige hvad jeg vil!