Gode idéer til rare ting at lave

Det er nogle mærkelige dage, nu hvor meget er vendt op og ned. Jeg føler mig utrolig heldig med at bo på landet, hvor jeg altid kan smutte ud af døren og direkte ud i haven. Jeg er lige ved skoven og kan gå til stranden på 15 minutter. Det tror jeg har meget at sige, når jeg må indrømme, at jeg faktisk har det rigtig fint med at gå i skole hjemmefra og hvad denne periode ellers indebærer. Jeg savner mine lærer, jeg savner veninder og jeg savner alt muligt som jeg egentlig ikke før, brugte ret meget tid på, men nu hvor jeg ved, at det ikke kan lade sige gøre, så har jeg pludselig virkelig meget lyst til de ting. Lidt åndsvagt. Eller ret meget faktisk...


En solopgang en skolemorgen nede ved vandet


Jeg har derfor skrevet en liste over idéer til dejlige ting man kan lave og bruge tiden på. Nogle af tingene er på min todo liste, andre har jeg lavet allerede. F.eks det med at bage en kage. Stor overraskelse. Jeg har faktisk tjekket den af et par gange...


De dage hvor jeg er tidligt oppe og kommer tidligt igang med mine afleveringer, motiverer det mig vildt meget at vide, at jeg har brugt tiden fornuftigt, så det er også ofte de dage hvor jeg får bagt kage, redet begge heste og får læst i min bog. Lige nu læser jeg toner i natten, af Jojo Moyes. Jeg er ikke ret langt, men den er god!


Andre dage er jeg tidligt i stalden for at nå i skoven inden alle andre og er først hjemme over middag, hvor min tidsplan derfor naturligvis ser anderledes ud. Begge fungerer. Det bedste er at det skifter, og jeg kan gøre hvad der giver mest mening i forhold til vejr og hvad jeg har brug for.


Jeg havde glemt hvor betydningsfuld det er at have tid til at trække vejret og mærke efter.

Det er lidt skræmmende faktisk. Men jeg må bare lære af det og så altid huske på det. Så godt jeg kan i hvert fald. Jeg skulle jo gerne nå at blive gammel og fortælle sjove historier om mit liv til mine børnebørn.Marokkanske muffins. SÅ søde og SÅ gode!Goldenhour og en smuk smuk ko, taget for et par år siden en vintereftermiddagDejlige ting:


- Gå en tur alene i skoven eller ved stranden. Saml nogle smukke sten eller muslingeskaller og tag med hjem. De er så fine. Gå på jagt efter hulsten, hvis du har tålmodigheden.


- Bag en kage eller sæt en dej over til langtidshævede boller. Jeg har en rigtig god opskrift på glutenfri langtidshævede boller, hvis I ønsker det?


- Læs. Enten en bog du aldrig er kommet igang med, eller en som du bare ikke får læst nok i. I ved, hvor man næsten glemmer hvad der er sket i det stykke man har læst, fordi der går så lang tid imellem at man læser. Ups...


- Gå tidligt i seng, hvis muligt.


- Forspir tomatplanter, agurker (om lidt) og alt muligt andet. Jeg har tomatplanter og små rødløg i vinduskarmen indtil videre.


- Pluk blomster i din have, hvis du har sådan en. Eller gør det på din tur i skoven. Anemoner og alle de andre smukke fine blomster der lige nu kommer frem.


- Lav et gækkebrev. I ved sådan et med silkepapir klistret på bagsiden, som jeg i hvert fald har klippet i store mængder, da jeg var lille.


- Træk vejret.


- Se solopgangen eller solnedgangen.


- Skriv en liste over ting der gør dig glad og ting du elsker at lave.


- Spis chokolade og se film.
Læse, læse, læse