Hjem fra skole... Igen.

Det er mandag aften og i morgen er sidste dag i skolen, før vi bliver sendt hjem og skal have virtuelundervisning. Det føles mærkeligt og skørt, at vi nu sidder her igen. Sidst var vi totalt uforberedte, da vi om eftermiddagen/aftenen pludselig fik besked om ikke at møde op i skole næste dag. Der gik 2,5 måned før vi var tilbage i skole igen. Og da det var kun få timer og så gik vi på sommerferie. Vi nåede ikke at snakke om det sammen, få vores ting med hjem eller noget.Det er noget anden denne gang. Jeg lå syg herhjemme hele sidste uge, og jeg havde virkelig glædet mig til at komme tilbage i skole. Vi gik hele dagen og snakkede om hvad der nu ville ske og hvordan vi havde det med det. Selvom vi lidt havde regnet med at det ville ske - at vi skulle hjem, så var det alligevel rigtig mærkeligt at høre det. Totalt flash-back til 11 marts i år. Vi snakkede i timerne om hvordan det ville komme til at foregå, hvilke ting vi skulle have med hjem og hvordan vi skulle aflevere. Jeg gik fra skolen med en fyldt taske og en kæmpe bunke materialer til en arkitekturaflevering. Det regnede og himlen var grå. Ret trist.


Jeg tog hjem og spiste noget hurtigt mad, sprang i hestetøjet og kørte i stalden. Her var vejret ikke ligefrem blevet bedre. Jeg fik muget ud, forberedt foder, hentet heste ind, givet vand. Kyssede hestene godnat og skyndte mig hjem igen. Nu sidder jeg her i sofaen, klokken er 21.42 og jeg overvejer egentlig lidt bare at gå i seng. Måske jeg vil kigge lidt på årsopgaven inden. Og så i seng. I skole i morgen, tage de sidste ting med hjem, til psykolog, lukke heste ind og så tager jeg afsted mod Silkeborg til M. Det glæder jeg mig til. Helt vildt. Jeg glæder mig faktisk til det hele. Til at være i skole i morgen. Sige farvel og ønske god jul. Til psykolog. Jeg elsker når jeg har sådanne dage - hvor jeg glæder mig til en masse forskellige ting der skal ske. I morgen bliver en dag vi husker i mange mange år.


Det er vidst meget godt det er start december og ikke start januar. Der er trods alt jul, hygge og juleslik at se frem til. Så skal det nok gå.


Derudover er jeg faktisk ret glad for at skulle være i virtuel skole. Jeg elskede det sidst og jeg tror det er lige præcis det jeg også har brug for nu. Mere om det en anden dag.