Min regnvejrs-sommerdag og reflektion over min sommer

Det er onsdag og for første gang i flere dage, siler regnen ned udenfor. Jeg nyder altid når det regner. På en eller mærkelig måde føler jeg så, at jeg ikke spilder det gode vejr, ved at sidde indenfor og arbejde på bog, blog eller hvad jeg nu laver. Så det er det, jeg laver i dag. Sidder indenfor i sofaen med the og tæpper (dog stadig i sommerkjole) mens jeg kigger igennem alle de billeder jeg har taget.


Sarah og Anna havde det sjovt med en lille grillet makrel og photoshoot


Begge mine memorycards er fyld op med billeder jeg har taget i løbet af sommeren til bogen, så jeg er lidt nødsaget til at sortere, inden jeg kan komme videre og tage flere. Jeg plejer at gøre det løbende. Altså tømme kortene og lægge billederne over på min computer. Og det forstår jeg faktisk godt nu, hvorfor det, er en god ide.

For hold nu op hvor tager det lang tid. Det plus den fact, at jeg flet ikke har plads på min computer til alle de billeder. På trods af, at jeg ikke har mange ting på min computer. Så jeg kigger og udvælger de bedste. Eller sjoveste. Det er ret hyggeligt, for der er så mange gode minder. Og så mange søde mennesker, som har været en del af denne kogebog. Og det gør mig virkelig glad.


Det var lige sådan, jeg ønskede at det skulle blive. At bogen skulle være fyldt med gode minder og en masse stemningsbilleder af oplevelserne, vi har skabt sammen. Udover selvfølgelig en masse gode opskrifter på lækker mad. Denne bog er uden tvivl den, jeg har haft det sjoveste med at lave. Hvor jeg har haft det godt mentalt og hvor jeg ikke bare skulle skynde mig at lave skrive den.


Jeg har i dag en uge tilbage af sommerferien og det er lidt mærkeligt. Det er den længste sommerferie jeg har haft længe, og nok også den mest produktive sommerferie. Jeg har virkelig nået meget. Mange gode ting. Forskellige ting.


Min lillesøster Anna på 12 år, som er i fuld gang med at pille rejer ved stranden


Glutenfri frisklavet pastaLæse, læse, læse. Toner i natten, af Jojo Moyes


Udover at lave mad til kogebogen og tage billeder, har jeg brugt en del del tid på mine heste. Jeg har sammen med min veninde Maja (+ hjælp fra Majas kæreste) sat hestehegn i timevis. Jeg har lejet et stykke jord hvor hestene står på sommergræs. De hygger og får spist sig tykke i græs. Det er perfekt.

Den anden morgen da jeg kom gående på vej ned til dem, lå de sammen i solen og sov. Jeg får redet nogle lange ture, ofte hvor jeg rider på Buddy og så har Prince med som håndhest. Ellers har jeg solgt trækture i timevis. Der har været en masse børn og fået ture, krammet og kysset på hestene og hestene er blevet endnu bedre til børn, larm og pludselige bevægelser.


Jeg har kunne have et lille sommerferiejob, samtidig med at jeg har kunnet være sammen med hestene. Jeg har fået filmet til min årsopgave og jeg har fået lyst til at skrive på den også. Mere om det i et andet indlæg.


Nu vil jeg gå igang med at sortere flere billeder. For jeg har kun en uge tilbage. Og jeg skal gerne være nået så langt som overhovedet muligt, når jeg starter i skole igen. Der er kun et år tilbage.


Simremad er den bedste mad


En smuk gåtur ved Vilhelmsborgskovene