Min weekend - pastakursus, arbejde, lækker mad og heste

Det var været en ret vild weekend og jeg må indrømme, at jeg helt så frem til mandag og det at jeg "kun" skulle i skole. Det var næsten en lettelse bare at skulle side stille, lytte og arbejde med noget andre bestemmer hvad er.


Det har været den bedste weekend længe, utrolig produktiv på den bedste mulige måde. Jeg har hver aften gået i seng og har været SÅ træt i hele kroppen, og er faldet i søvn næsten inden mit hoved landede på puden. Det er altså ikke så ofte det sker længere, her under nedlukningen, at jeg oplever at være træt i kroppen. At være træt i hovedet er derimod noget der sker med jævne mellemrum. Så det var dejligt at være "rigtig" træt.Fredag brugte jeg på skole, afslutning af min historieaflevering og så brugte jeg en del timer i stalden på at muge ud, være sammen med hestene og fryse helt enormt meget. Vi er virkelig kommet ind i den periode hvor man har hest, hvor vandet fryser enormt hurtigt, foldene er hårde og knoldede og hestene egentlig bare står og spiser hø og måske går forsigtigt frem og tilbage. Her skal man så lige huske at de har en del energi, som de ikke kan komme af med på folden og den skal altså bruges et andet sted så. Haha. Det havde jeg muligvis glemt lidt. Søndag red jeg på Prince og han galoperede 20 runder i fuld galop på banen, uden at stoppe en eneste gang, uden at jeg skulle holde ham igang og uden at han blev træt. Og han plejer ellers ikke at galopere mere en højest nødvendigt.


Jeg kom alt for sent i seng fredag aften og lørdag var jeg oppe 6.30 for at nå i stalden inden jeg skulle på arbejde. Der blev fodret, muget ud, klargjort aftensmad og jeg skyndte mig hjem igen og skiftede til alm. tøj og tog på arbejde i den lille butik. Det gik meget stille og roligt og det var begrænset, hvor mange kunder der var i løbet af dagen. Men det var hyggeligt og dejligt at være ude og se mennesker. Efter job tog jeg i stalden, gik en lang tur med Prince og lukkede hestene på boks, fodrede og sagde godnat. På vej hjem fik jeg købt ind til kurset jeg skulle holde søndag. Vi lavede mad, jeg gik i bad, spiste og så gik jeg tidligt i seng. Tror ikke engang den var 21. Men jeg var træt og der var ikke noget spændende på Netflix, så jeg kunne ligeså godt hoppe i seng.


Søndag morgen var jeg igen tidligt oppe for at køre i stalden. Der var sne overalt og hestene lå og sov da jeg kom. Det var så rart og hyggeligt. Jeg nyder virkelig mine morgner i stalden.


Og så var det bagekursustid. Efter skift fra hestetøj til bagetøj, kørte Carl (min lillebror) og jeg afsted mod det køkken jeg lejer, til at afholder mine kurser. Vi var der i god tid, fik sat det hele op og klargjort alt. Og så blev klokken 10 og vi gik igang. Det var et lille kursus med kun 14 deltagere, men det var rigtig hyggeligt og vi fik produceret en hel del frisk spaghetti og ravioli.
Jeg var hjemme igen kl. 14.30 og kørte igen i stalden. Jeg fik redet på Prince og på Buddy, slæbt vand, hygget med hestene og fik varmen af alt arbejdet. Det var så rart at komme ud efter at have været indenfor hele dagen, solen skinnede og alt var hvidt af et tyndt lag sne. Hestene gik lidt frem og tilbage på folden og var glade for at komme ud og lave noget. Særligt Prince var glad, han har virkelig savnet at være i hænder. Jeg savner sommeren rigtig meget, men det smukke iskolde vejr med solskin og sne, kan altså også noget må jeg indrømme. Det var mørkt inden jeg var færdig i stalden. Glad og træt.


Og så gik den weekend og nu er vi ved mandag. Jeg er lige blevet færdig med skolen og nu vil jeg ud og gå en tur. Vejret er igen i dag så fint. OG så er det i morgen jeg tager mod Silkeborg, og det er altså alt for lang tid siden jeg sidst var der. Tror det var torsdag hihi.


På søndag holder jeg jo fastelavnsbollekursus og alm. grund bagekursus weekenden efter - hvis nogle skal med. Jeg har masser af energi for tiden og det skal jeg da lige love for jeg får udnyttet.