Næsten december

Hvad skete der lige? Hvordan kan vi kun være én dag fra december? Jeg forstår det ikke og jeg syntes ærligt tiden flyver afsted for tiden. Jeg ligger i sengen med hovedet fyldt med snot og glæder mig sådan til alt det julehygge jeg kan lave, når jeg får det bedre. Jeg har planer om at bage en masse glutenfri julesmåkager til weekenden, når vi får besøg af familien og skal hygge. Hvis jeg altså når det. Jeg vil gerne nå brunkager, vaniljekranse og jødekager. Det er de julesmåkager jeg allerbedst kan lide. Mon ikke jeg kan lokke en eller to med i køkkenet, så vi kan høre høj julemusik og bage en masse kager?


Ellers har jeg brugt dagen på at drikke the og skrive kemiaflevering. Så længe jeg sidder eller ligger ned, kan jeg fint lave en masse ting. Men begynder jeg at gå rundt, dunker mit hoved og jeg bliver svimmel. Jeg var i stalden her i eftermiddags for at muge ud, lukke hestene ind og fodre og det kunne jeg godt mærke, var hårdt for kroppen. Så det var nok ikke det smarteste. Jeg har forberedt foder til i morgen, så måske jeg kan få hjælp af min mor eller en fra stalden. Det ville nok være bedst.Jeg har nogle dejlige ting som venter på mig, og faktisk også en masse ting som jeg sagtens kan gøre, mens jeg sidder her i sengen med dynen trukket godt op over mig. Det giver lidt plads og rum til at få kigget igennem mine mails, skrive lidt årsopgave, tænke over nye indlæg. Og faktisk også bare at sidde og stene Netflix og spise æbleskiver. Og tage mine Mega-B Stress som gør at jeg ikke bliver så vinterked. Glemmer jeg dem en dag, kan jeg tydeligt mærke det. Som I derude der ikke tåler gluten, nok har fundet ud af, så bliver der ikke produceret flere glutenfrie æbleskiver, dem vi før hen har kunnet købe i Rema. Så jeg må igang med at bage nogle selv. Heldigvis kan de fryses, så en dag inden længe, når jeg igen er ude af sengen, skal der bages en masse til fryseren.


Jeg købte "Ræk mig stjernerne" af Jojo Moyes som jeg længe har kigget efter, den anden dag. Den lod jeg ligge i Silkeborg ved Mike, da jeg tænkte at jeg ikke ville få tid til at læse i den før jeg kom igen, og så var der jo ingen grund til at slæbe den med hjem i toget. Den kunne jeg dog godt bruge nu - hehe.


Jeg har også siddet og skrevet lidt juleønsker ned, selvom det jo egentlig er lidt skørt, for jeg mangler i og for sig ikke noget. Alt hvad jeg har brug for, har jeg.


Men alligevel var der et par ting jeg godt kunne tænke mig:


- Little Woman af Louisa May Alcott

- Simremad af Claus Meyer

- Varme vinterstaldstøvler

- Smykker fra Maanesten

- Min historie af Michelle Obama


Og selvfølgelig altid køkkenudstyr og kogebøger hehe.


Nu vil jeg få kigget lidt på nogle mails og så vil jeg spise noget aftensmad og hoppe tidligt i seng. God mandag aften!