Nye bagekurser i August og September! Skal I med?

Jeg tror det er ved at være sikkert, at begynde at åbne op for bagekurser. Og jeg er klar og glæder mig! Denne sommer har jeg brugt på tre ting. Som faktisk også er de ting jeg plejer at lave, nu hvor jeg tænker over det...Jeg har lavet på min årsopgave (skrevet og filmet), jeg har skrevet kogebog og jeg har brugt tid ved hestene. Jeg har undervist og jeg har redet en hel masse skovture. Kogebogslavningen har gjort, at jeg har fået afprøvet en hel masse nye opskrifter og prøvet en masse nye ting, jeg ikke plejer. For denne bog er jo ret anderledes end de forrige.

Det er mad. Jeg kan huske at jeg tænkte, da jeg havde lavet den første bog, at en dag, så ville jeg lave en "rigtig" kogebog. Som for mig, altså var en bog med madretter.


Haha. Nu fik jeg da gjort det.


Nåh men tilbage til bagekurserne. De kommer til at blive afholdt i Aarhus, men det er faktisk også noget af det eneste som er helt sikkert. For hvad skal vi bage?


Jeg har nogle forskellige foreslag:

  • Wienerbrødskursus

  • Bagekursus for børn

  • Brød og kager

  • Kun brød

Men hvad har I lyst til? Vi kommer til at bage en del forskellige ting, I får nogle teknikker og jeg deler ud af bageregler og gode råd jeg har samlet mig gennem årene. Og I får selvfølgelig alle opskrifter med hjem efterfølgende.


Skriv en kommentar eller en mail hvis du har et ønske eller en god idé <3