• Theresa Vangsøe

Opskrift på romkugler lavet på bønner

Det er altid mega spændende at lave noget andet og nyt end det man plejer. Som I nok ved er jeg glad for at bage med f.eks smør og sukker, selvom jeg selvfølgelig altid bager glutenfrit. Men selvom jeg rigtig godt kan lide "sukkerkager" så er der noget rart ved at lave noget nyt og noget som giver noget energi og power. Derfor er romkuglerne her proppet med sorte bønner og dadler. Og de smager fantastisk! Min kæreste Mike spiste dem med stor fornøjelse, og opdagede overhovedet ikke at de var fyldt med bønner. Så det er en sikker vinder!


Opskriften her er også delt på min nye instagram lige her



Ingredienser:


TIL CA. 20 KUGLER


1 dåse sorte bønner

2 spsk. kokosolie

3 spsk. kakaopulver

160 g dadler

Et drys vaniljesukker

Et drys salt

1 tsk. romessens

En håndfuld kokosmel + mere til udrulning


Fremgangsmåde:


Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocesser, til det er en samlet ensartet masse. Stil massen på køl i et par timer til den har sat sig og rul den herefter til romkugler.


Rul dem med det samme i kokosmel og opbevar kuglerne på køl.









0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle