Opskrift på romkugler lavet på bønner
Det er altid mega spændende at lave noget andet og nyt end det man plejer. Som I nok ved er jeg glad for at bage med f.eks smør og sukker, selvom jeg selvfølgelig altid bager glutenfrit. Men selvom jeg rigtig godt kan lide "sukkerkager" så er der noget rart ved at lave noget nyt og noget som giver noget energi og power. Derfor er romkuglerne her proppet med sorte bønner og dadler. Og de smager fantastisk! Min kæreste Mike spiste dem med stor fornøjelse, og opdagede overhovedet ikke at de var fyldt med bønner. Så det er en sikker vinder!
Opskriften her er også delt på min nye instagram lige her

Ingredienser:
TIL CA. 20 KUGLER
1 dåse sorte bønner
2 spsk. kokosolie
3 spsk. kakaopulver
160 g dadler
Et drys vaniljesukker
Et drys salt
1 tsk. romessens
En håndfuld kokosmel + mere til udrulning
Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocesser, til det er en samlet ensartet masse. Stil massen på køl i et par timer til den har sat sig og rul den herefter til romkugler.
Rul dem med det samme i kokosmel og opbevar kuglerne på køl.
