Søndag... Bagekurser, E-bog og sommerheste

Det er søndag aften og jeg ligger i sofaen og er totalt smadret. Det var været noget af en uge og weekend. Og så er det mandag i morgen. Hurra. Eller noget...


Jeg startede i skole igen i onsdags, og har haft svært ved at vænne mig til at være tilbage. Jeg nød virkelig denne sommer. Det har været den bedste sommer nogensinde. Den første sommer hvor jeg har været sådan rigtig glad i lang tid. Jeg har haft hestene lige ved siden af, jeg har redet helt vildt meget, været ved vandet med hestene, har fået lavet en masse på min årsopgave og så har jeg haft en del photoshoot-sessions hvor jeg har fået nogle virkelig smukke billeder. OG en masse materiale til årsopgaven, hvilket har været så dejligt. Jeg har fået hjælp af så mange søde mennekser som har brugt en masse timer sammen med mig og mine heste i sommervarmen.


Nåh ja og så har jeg skrevet kogebog.


En tidlig morgen hvor vi fangede solen ved stranden


Jeg skal have hestene tilbage til stalden på tirsdag og selvom jeg glæder mig, så er det på en måde også lidt sørgeligt, for så er sommeren virkelig slut. Så er der ikke flere tidlige morgener ved stranden og ikke flere sene rideture i skoven. Men jeg glæder mig til at komme tilbage til ridebanen og til de andre. Det bliver godt! Det bliver også nu hvor jeg for første gang begynder at undervise to søde ponypiger.


De er klar og glæder sig og det gør jeg også. Det er så vildt at se hestene med mindre børn, det er som om de godt ved at de skal være forsigtige og tage hensyn.
I dag holdte jeg for første gang bagekursus og det gik over al forventing. Det var hyggeligt og lærerigt og jeg er SÅ træt nu. Jeg færdiggjorde min wienerbrøds E-bog i går (som jeg startede på i Maj og for længst skulle have været færdig med) men nu er den altså endelig færdig. Alle på kurset fik en og jeg sælger dem selvfølgelig også online.

Skriv en mail hvis du vil købe en.


Jeg har besluttet mig for at vente med at holde flere kurser til vejret bliver lidt køligere. For hold nu op det var varmt at bage i 30 graders varme. Så jeg tænker vi skal lave nogle efterårskurser.


Klar til første bagekursus.


Jeg har deadline på kogebogen om en måned. Jeg mangler 10 opskrifter. Jeg mangler at redigere billederne og skrive nogle af opskrifterne. Men jeg er godt med. Det har været en produktiv sommer. Og ved I hvad? Jeg fik læst min bog færdig! Den af Jojo Moyes som jeg har været igang med i jeg ved ikke hvor lang tid! Det er nu nok næsten det bedste - haha!
Jeg tror jeg vil smutte ud og spise en croissant fra kurset i dag og så vil jeg se om der ikke er noget spændende på Netflix. Jeg har set Sweet mangolias og Virgin river og venter spændt på flere sæsoner. Efter de slutninger har der bare at være nye sæsoner. Hov og jeg må jo nok også hellere få vandet i drivhuset. Jeg plantede alle mine krydderurter ud i drivhuset i går, da de var pænt sure over stadig at stå i de halv små lerkrukker. Nu kan de da kun have det godt.


Jeg må vidst også hellere få lavet nogle lektier. Det føles lidt som om det ser skole bare er sådan en side beskæftigelse i de her dage...


På vej hjem fra hestene


Smukke blomster og fine Felix