- Theresa Vangsøe
Sarahs glutenfri M&M snitter
Min veninde Sarah havde bagt lækre M&M snitter en dag for nogle uger siden, som hun sendte mig et billede af. Jeg tænkte straks, at der måtte være en måde at lave en glutenfri variant på. Så jeg gik i gang og her er resultatet.
PS. De er godkendte af min mor, søskende og pigerne i stalden. Hvilket betyder at de er gode!!

TIL 40/50 SNITTER
Ingredienser:
180 g rørsukker
55 g agave sirup
2 tsk bagepulver
Et drys salt
240 g smør
150 g rismel
90 g majsmel
30 g majsstivelse
1/2 tsk. xanthan gum
180 g M&Ms
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 180 grader.
Pisk smør og sukker hvidt og luftigt i ca. 4 minutter.
Bland alle de tørre ingredienser sammen og rør det i sukkerblaningen sammen med agavesirup.
Del dejen i tre lige store dele og fordel dem på to bageplader fordelt med bagepapir. Tryk hver del ud, så de er samme længde som bagepladen. Breden skal være ca. 10 cm.
Bag dem i ovnen til de har taget lidt farve. Lad dem køle helt ned og sætte sig, inden de skæres i mindre stykker.
Kan opbevares i en kagedåse.

