Savner sommeren...

Jeg syntes virkelig dagene er lange her for tiden. Jeg drømmer mig væk til varme dage, til heste, til ikke at skulle i skole. Årh hvor jeg savner det. Min frihed. At føle jeg er i kontrol. Det hele løber lidt væk fra mig og jeg har svært ved at holde fast. Det er lidt som at kigge på bladene som bare falder af træerne, ligemeget hvad man stiller op.


Så jeg forsøger at gøre noget godt for mig selv. De næste mange mange måneder er mørke og regnfyldte. De er fyldt med blæst og en himmel uden farve. Så jeg prøver at gøre noget rart i stedet.


Jeg ser meget Netflix og spiser lakrids i store mængder. Drikker the. Går i blødt tøj. Hygger med hestene. Jeg trækker mig i skolen, passer på mig selv og gør rare ting. Det har jeg brug for. Og det er okay. Det er okay ikke at være på toppen og det er okay ikke at være okay. Meget energi bruger jeg når jeg er til psykolog, når jeg rider og alt for meget, bruger jeg i skolen.


Det er slet ikke det samme som da jeg startede, og havde al energi i verden til at gå i skole. Jeg glæder mig til at være færdig, til at det bliver varmt igen og til at jeg kan begynde på nogle af de ting, jeg rigtig gerne vil bruge mere tid på. Det er lidt vildt hvor hurtigt det kan ændre sig, og hvor markant det kan ændre sig. Men det har det gjort. Og det er træls og jeg kunne brokke mig i timevis. Men det gør jeg ikke.


Jeg vil i stedet gå til time nu og forsøge så godt jeg kan. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke kan være til stede 120 % alle steder. Så er der altså ikke meget tilbage af mig selv, hvis jeg gør det. Sååå det prøver jeg at stoppe med. Selvom det er svært. For jeg kan ikke lide, ikke at gøre ALT hvad jeg kan. Men jeg har også bare fundet ud af, at det ikke er fysisk muligt for mig at gøre det. Så jeg begraver mig i bløde kjoler, spiser en masse pasta og lakrids, gør tingene langsommere og når ikke så meget. Lige som det skal være. Jeg skal jo nok nå det hele alligevel.