Tanker jeg har haft i denne uge


Glædelig lørdag formiddag/eftermiddag! Jeg har været tidlig oppe og spise boller med ost og drikke kaffe, inden hestene skulle ud. Det var helt mærkeligt, sådan at kunne tage det stille og roligt. Nu tror jeg, vi skal til at lave noget læderarbejde. Jeg har fundet en fin lille taske, jeg vil prøve at sy mig, af noget chokoladebrunt læder jeg købte i sommers.


Det har skolerelateret, været en forholdvis nem uge. Jeg lå i sengen tirsdag og onsdag og drak the, sov, så netflix (jeg glemte at der var kommet en ny sæson af Grace og Frankie, så den har jeg slet ikke set endnu! Shit jeg må igang, hehe!) og pudsede næse. Vi har haft meget selvstændigt arbejde, de dage jeg så var afsted i skole, og selvom jeg har fået lavet en masse, så betyder det også, at det har føles let og ligetil, når jeg "bare" skulle skrive afleveringer og lave lektier.


Det har betydet at jeg har haft tid til at tænke på en masse ting, både små og store ting. Heldigvis er jeg blevet bedre til, når jeg får alle de her store tanker og spørgsmål, at lade dem komme og gå, og ikke lade mig påvirke for meget. Men det er svært nogle gange.


Tanker:

- Hvordan jeg kan skaffe flere penge.


Jeg mangler en del penge hver måned, efter at husleje, heste, forsikring og andre regninger er betalt, nu efter jeg er begyndt at læse. Så jeg skal have mig nogle flere timer et sted, så jeg kan få tjent nogle penge. I hverdagene er det lidt svært at få presset ind, her om vinteren hvor hestene står på stald og skal ind og ud, fodres, muges ud ved osv. Men i weekender og ferier kan det lade sig gøre. Det kan også bare hurtigt blive meget.


- Hestene.


Hvad skal jeg med dem? Jeg ved jeg elsker begge heste og aldrig kunne finde på at skille mig af med dem, men lige nu syntes jeg godt nok ikke, det er ret sjovt. Min motivation er næsten ikke til stede, og jeg føler nogle gange, at det eneste jeg laver, er at muge ud og køre trillebøger efter trillebøger på møddingen i regnvejr, og slæbe heste igennem, jeg ved ikke hvor meget mudder, til og fra fold. Jeg rider næsten ikke og jeg har heller ikke så meget lyst. Når jeg ser tilbage på billeder fra sommeren, ved jeg, at det er noget af det jeg elsker mest, og jeg har så meget lyst til at træne og øve, men når det så kommer til stykket, og vores oversvømmede ridebane står og venter, ved siden af afleveringer, lektier og alt muligt andet, så lukker jeg altså for det meste bare hestene ind, og kysser godnat. Sidste år ved denne tid var jeg i Texas, og jeg kan ikke huske året før... Går det over? Kommer motivationen tilbage? Jeg håber det virkelig.


- Regnvejr.


Hvornår stopper det? Jeg kan ikke huske sidst, der var så meget regn, i så lang tid. Alt står under vand, og det lader ikke til at stoppe.


- Årsopgave.


Jeg har tænkt meget på, hvilket emne jeg skal skrive om, til min årsopgave. Lige nu er det noget i forhold til heste, jeg tænker på. Hestenes interne sprog, den måde de kommunikere på, måden de levede på dengang og nu. Noget om træning ud fra tillid, respekt og et fælles sprog og forståelse for hinanden. Hvor langt kan man komme uden magt? Ret langt tror jeg. Og det kunne jeg godt tænke at bevise. Prince ville være den perfekte prøvekanin. Men det kunne også være, at jeg skulle vælge noget andet? Skulle jeg skrive noget roman agtigt? Eller vælge noget, jeg slet ikke ved noget om?


- Sommer


Nøj hvor jeg savner sommer! Helt vildt. Jeg savner sene sommeraftner, grønne blade på træerne, blomster, fine sommerkjoler, smukke solnedgange, shorts, let mad, tomater i drivhuset og sommergræs til hestene. Lige nu kunne jeg godt bruge en tur til et varmt sted, uden bekymringer, forpligtelser eller regn. Bare sol og lækker mad.


- Texas


Jeg har siddet og kigget på mange billeder på min telefon, af min tur til Texas. Sidste år ved denne tid, var jeg ved at eksplodere af spænding. Jeg rejste sidst i januar, og var væk i en måned. Jeg savner det. Jeg savner de enkle varme dage, jeg savner alle de søde mennekser, selv duften af stinkdyr, som jeg lynhurtigt lærte, var en del af livet på landet i Texas.


- Tankemmelighed


Jeg føler mig virkelig priviligeret, at jeg bor i Danmark og har mulighed for at gå i skole og få en uddannelse. At vi ikke er ramt af krig, sult eller naturkatastrofer. Så er det okay at det regner lidt. Eller meget.Læderarbejde sidste sommer. Det blev til en meget smuk taske, i lysebrunt kernelæder.
Jojo Moyes læsningTexas baby!


Jeg håber I alle, får en dejlig lørdag! Jeg vil gå igang med at sy, få ryddet lidt op og skrive engelsk aflevering. Og alt skal forgå i nattøj, hjemmesko og uden makeup - sådan er mine yndlingslørdage.