Tanker lige nu #3

Jeg har lyst til at skrive noget mega spændende. Noget inspirerende. Jeg var begyndt på et indlæg. Havde skrevet en sætning. En god sætning. Og så vidste jeg ikke hvad jeg skulle skrive. Det er som om min motivation forsvandt det øjeblik jeg var tilbage i skolen. Min motivation til at gå i skole og til alt det andet. Det er som om det fra den ene dag til den anden, pludselig bare var væk.


Jeg ved godt det ikke er væk. Det er der inde et sted. Jeg skal bare lige finde det frem igen. Jeg skal finde en ny hverdag. De uendelige lange varme sommerdage hvor jeg red i timevis, stod i det lille køkken og rullede pasta på min pastamaskine og kiggede ud af vinduet på kaninerne der hoppede rundt, stoppede. De blev udskiftet med mødetider, lektier, andres forventinger og regler. Jeg ved det nok skal blive et fint år, det er mit sidste år inden jeg skal ud og læse videre. Men det er også nervepirrende. For hvad så?
Her er nogle af de ting jeg tænker på:


- Hvad jeg skal når jeg er færdig. Skal jeg tage de enkeltfag jeg mangler, for at kunne læse videre? Hvornår vil jeg så overhovedet kunne søge ind? Skal jeg så vente endnu et år og hvad skal jeg så lave i mellemtiden?


- Kogebogen. Den skal afleveres om under en måned. Jeg tror jeg er ret godt med, eller det ved jeg. Jeg har lavet meget. Men jeg mangler stadig meget. Al redigeringsarbejdet. Og jeg ved at det er meget. Jeg ved at det tager længere tid end man lige tror.


- Årsopgaven. Jeg har lyst til at skrive på den. Jeg har lyst til at arbejde på min praktiske del. Men hvornår skal jeg gøre det? Hvad skal det prioriteres over?


- Afleveringer og lektier. Jeg vil gøre det godt og jeg vil gøre mig umage. Det hænger sammen med at bruge tid. Og det gør jeg gerne. For det er vigtigt. Men det bliver sammen med alt det andet. For det er ikke det eneste som er vigtigt.


- Tid. Den løber fra mig og jeg kan ikke følge med. Jeg har så mange ting jeg gerne vil gøre og gerne vil nå. Jeg ved at jeg ikke kan nå det hele på én gang, men jeg vil bare så gerne!


- Bloggen. Jeg vil gerne bruge min blog noget mere. Jeg vil gerne skrive mere og jeg har en hel masse ting jeg gerne vil skrive om. Det er bare som om at det ikke sker. Skal jeg bare beslutte mig og så gøre det?


Det er som om at jeg lige når at gå i gang med noget og så kan jeg ikke fortsætte, fordi det eneste der fylder mine tanker er alle de ting som jeg kunne gøre i stedet. Ting som måske er mere vigtige. Ting som SKAL gøres. Hvordan skal jeg vælge?
Jeg tror jeg vil gå ud og lave noget tomatsuppe af alle tomaterne fra mit drivhus og så måske lige tage og slappe lidt af. Bare lige gå i skole og passe mine heste for en stund. Og så kommer det hele nok. Det plejer det jo. Alt skal nok blive lige som det skal være. Ikke?