Torsdags tanker

I går på vej til skole, sad jeg i toget, og skrev en masse tanker ned. Vejret var smukt, og luften var kold. Lige nu sidder jeg i skolen og har pause. I eftermiddag vil jeg tage i stalden og ride, hvis vejret stadig er fint, og så har jeg nogle bageplaner. Jeg har købt ind til cupcakes. Det bliver godt!


Fine Silkeborg


Det er torsdag morgen, og jeg sidder i toget fra Silkeborg, på vej til Aarhus. Jeg tænker på de sidste rettelser jeg skal lave i min engelskaflevering, inden jeg skal aflevere i morgen og jeg tænker på ponypigerne som kommer i eftermiddag.


Torsdag er altså den mest hektiske dag for mig, men også en af de sjoveste. Jeg nyder virkelig at undervise pigerne på henholdsvis Buddy og Prince, og jeg bliver hver gang imponeret over hvor søde og dygtige heste jeg har, og hvor gode pigerne bliver for hver gang.


Det sætter en del tanker i gang i forhold til fremtiden. Hvad der skal ske, og hvad jeg skal bruge den på.


Lige nu, efter snakken med min mor for nogle uger siden, er alle bolde i luften. Og jeg har det virkelig godt med det! Det er som om, jeg bare kan fortsætte med at leve og lave de ting jeg ved jeg er dygtig til, uden at behøve at gå i stå, fordi jeg skal noget jeg egentlig ikke vil, hvis jeg er helt ærlig.


Det gør mig så glad og så lettet. Jeg glæder mig så meget til alt det jeg skal.Højt græs i uendelige mængder i sommers


Lige nu kan jeg godt mærke, at jeg har gang i mange ting. At jeg har brugt en sommerferie på at skrive en bog, en ferie hvor jeg faktisk også havde brug for at slappe af.

Jeg kan godt mærke, at jeg er igang med et fuldtidsstudie, imens jeg har to heste som skal passes og arbejdes med, ind i mellem lektier, skolegang, arbejde og afleveringer. 


Det her var noget jeg var gået helt ned på tidligere. Jeg kan huske hvordan jeg flere gange i løbet af de seneste år, har brudt helt sammen til sidst, med sådan et program. Men jeg har så også fundet ud af, hvor lidt af det som egentlig drejede sig om de ting jeg havde gang i. Hvor meget det rent faktisk var noget helt andet.


Men tilbage til min kolde torsdag efterårsmorgen. Solen er ved at stå op mens jeg skriver det her og jeg glæder mig til min anden sidste dag inden ferien. 


Glædelig torsdag.